Reviews

Wat vinden de deelnemers van onze fotoreizen


Card image cap
Card image cap

"China is geweldig mooi, groot en gevarieerd, als fotograaf heb je altijd genoeg uitdaging. Als je meer dan dit wil moet je er met Fotoreizenchina heen gaan."

Mario |deelnemer Yunnan with a Tibetan taste

"Zelf typeer ik China als het land van de grote tegenstellingen. Alle zintuigen worden tot in uitersten geprikkeld en uitgedaagd. In de provincie Yunnan wordt dat nog eens extra benadrukt. Adembenemende beelden, fijne smaken, geluiden en geuren worden afgewisseld door, zeg maar, minder aantrekkelijke van dit alles. Rust en onrust, schoonheid en minder schoon, grenzen en grenzeloosheid, hard en zakelijk maar vooral veel tederheid is wat op ons pad kwam. Al deze ingrediënten maakten deze reis zo interessant!"

Pauline |deelnemer Yunnan 2018
Card image cap
Verliefd op een wonderbaarlijk land

"In deze reis door China ga je in twee weken langs uitersten: wolkenkrabbers, kleine dorpjes waar de tijd stil staat, bouwval naast nieuwbouw, uitgestrekte meren, hoge besneeuwde bergen, oude vriendelijke mensen in armoedige omstandigheden en rijke egocentrische jongeren, helder schone bedden en gore stinktoiletten. Ik heb het nu voor de derde keer ervaren. En verklaar mezelf opnieuw compleet verliefd op dat wonderbaarlijke land."

Ineke |deelneemster Yunnan with a Tibetan taste
Card image
"Mooie reis met mooie fotogenieke locaties."
Floriana |deelneemster Yunnan with a Tibetan taste
Card image
Super leuke, enthousiaste begeleiding

"Super leuke, enthousiaste begeleiding door Annemieke en Ronald. Het eten in China is fantastisch en dankzij de goede keuzes van Ronald geen rare gerechten (misschien wel gegeten maar niets van gemerkt). Veel reizen maar dat is nodig om alle locaties te bezoeken maar was goed te doen. Vond 8 deelnemers prima, groep moet vooral ook niet groter zijn."

Marc en Karin |deelnemers Yunnan with a Tibetan taste
Card image

"Absolute aanrader!!"

John | deelnemer Yunnan with a Tibetan taste
Card image cap
Beter leren kijken

"Deze reis heeft mij beter leren kijken waardoor mijn foto's interessanter zijn geworden, echt waar!. De ongedwongen sfeer, afwisselende excursies, en ook vrije tijd voor jezelf maakte het voor mij een programma dat goed in balans was. Coaching van de fotografen vond ik erg goed. Ik werd rustig 3x teruggestuurd naar dezelfde plek om de compositie van mijn foto te verbeteren; van fouten maken leer je veel."

Yvette |deelneemster Yangshuo
Card image cap
Card image cap
Intens geroerd

"Fantastische reis die ik niet had willen missen! Het hotel (Giggling Tree) zou ik zeker elke keer willen aanbevelen om op te nemen in de groepsreis omdat die van alle hotels het mooiste uitzicht heeft op de bergen. Ik zat een keer bewust zonder camera op het bankje op het terras van het hotel naar het uitzicht van de bergen te kijken en werd daardoor intens geroerd. Mogelijk dat er nog ruimte is om 1 of meerdere van de avonden te gebruiken voor een fotoworkshop. Ik zou ook erg aanbevelen om de karaoke-avond continu op te nemen in het programma. Die had ik ook voor geen goud willen missen. Met veel mooie foto's thuis gekomen en daarbij de tips gebruikt van de fotografen en de andere deelnemers. Ik was degene met veruit de minste ervaring, maar was geen enkel probleem. Iedereen vindt het leuk om tips te delen. De onderlinge sfeer was heel prettig."

Marjoska |deelneemster Yangshuo
Card image cap
Individuele vrijheid

"Erg leuke fotoreis met veel individuele vrijheid in de prachtige omgeving van Yangshuo en het Karstgebergte met ruime gelegenheid tot landschapsfotografie maar zeker ook met portretfotografie en met fotogenieke oude dorpjes."

Evelien |deelneemster Yangshuo
Card image
Waanzinnige fotoreis

“Waanzinnige fotoreis naar een van de meest betoverende omgevingen van China! Een streek met adembenemende landschappen, authentieke dorpen. Een genot voor zowel een landschap- als een portretfotograaf!”

Manouk |deelneemster Yangshuo 2017
Card image
Mogelijkheden eindeloos

"In Yangshuo is de natuur betoverend, de stad vervreemdend, zijn de mensen nieuwsgierig en de mogelijkheden voor mij als fotograaf eindeloos. De reis was fantastisch georganiseerd en vormde een perfecte balans tussen meegenomen worden in excursies en ruimte om te verdwalen in de fascinerende omgeving. China is een land van contrasten die verbazen en verwarren, maar vooral schreeuwen om gezien en vastgelegd te worden."

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze reizen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

* is verplicht