Wie zijn wij?

Passie voor het land en fotografie


Al meerdere jaren organiseren en begeleiden wij reizen naar China. "Waarom China?" is een veel gestelde vraag. Voor ons allemaal geldt dat de eerste keer zo bijzonder was, dat het naar meer smaakte. De gastvrijheid van de mensen, de bijzondere cultuur en het magische landschap zorgen ervoor dat je niet uitgekijkt raakt. Zoals Annemieke het weleens verwoord: "het is het Walhalla voor iedere fotograaf".

Wat startte als een fotografiereis voor fotograferende vrienden en bekenden, hebben we inmiddels in meerdere jaren uitgebouwd tot een reisorganisatie gespecialiseerd in fotoreizen naar China.


Waarin onderscheiden wij ons van andere reizen?

Wij combineren beleven met fotograferen. De reizen zijn niet alleen gericht op fotografie. We willen dat jullie China proeven, ruiken, zien en horen. Zo zitten er ook onderdelen in het programma, zoals een bezoek aan een klooster, waarin we je laten kennismaken met het Boeddhisme. Of een bezoek aan een plaatselijk schooltje, een kijkje in een keuken of een kennismaking met Chinese studenten.


Voor wie zijn onze reizen geschikt?

Liefde voor fotografie, dat is wat ons bindt. Man, vrouw of leeftijd maakt niet uit, net zoals de camera die je wilt gebruiken. Van mobiel tot spiegelreflex, alles is mogelijk. Bij ons fotografeer je door te kijken. Alle facetten van fotografie komen aan bod: waar je hart ook ligt, in natuurfotografie, portret- of straatfotografie, alles komt hier samen.

Omdat onze reizen meer bieden dan alleen fotografie, zijn de reizen ook geschikt voor meereizende partners.


Duurzaam reizen

Wij hebben veel aandacht voor bewust en duurzaam reizen. Zo wordt de uitstoot van CO2 gecompenseerd met het planten van nieuwe bomen. Hierin werken we samen met Trees for All. Waar mogelijk kiezen we bij binnenlands vervoer voor de trein in plaats van het vliegtuig. De lokale bevolking betrekken we zoveel mogelijk bij onze reizen (gidsen, taxi-chauffeurs, koken, etc).


VvKR en GGTO

Vanaf 2020 zijn we aangesloten bij brancheorganisatie VVKR en het garantiefonds GGTO. Dit zorgt ervoor dat wij maar ook de deelnemers ondersteund worden indien zich problemen voordoen.


Reisvoorwaarden

Onze reisvoorwaarden die van toepassing zijn op al onze reizen kun je hier lezen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze reizen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

* is verplicht